5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı; âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

kaynağı bileğteamültir]

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında dirilik ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne sağlıklı ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik takkadak kapının suhuletle açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba isim evetşıyor ise yangın kapısı gidiş semtüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı düzen opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile elan kesif kullanma sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişir.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların hayat güvenliğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, usturuplu fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Genel amacı insanların binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa düzenır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr faik nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış Yangın Çıkış Kapısı olarak bayağıda bucak kayran illere bakım vermekteyiz.

Report this wiki page